Lapsiperheille

Ruokkeen Lomakylässä viihtyy koko perhe!

Vesipedoille lomakylän sijainti kirkasvetisen Puruveden äärellä on oikea onnenpotku ja matalapohjainen ranta sopii loistavasti lapsille. Mikäli vesileikit alkavat uuvuttaa, voi lepohetken pitää lämpimällä hiekalla ja samalla rakentaa vaikkapa suuren hiekkalinnan. Aktiivisille perheille löytyy lomakylästä paljon erilaista tekemistä, kuten minigolfia, kalastusta ja pyöräilyä. Talvisin lasten kanssa voi harjoitella luistelua ja hiihtoa.

Lomakylän monipuolisesta majoitusvalikoimasta voit valita perheellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Meillä voi majoittua ympärivuotisesti sekä loma-asunnoissa että leirintäalueella. Leirintäalueella yöpyvien käytettävissä ovat alueen huoltorakennukset ja niiden palvelut, kuten suihku/wc-tilat, keittiö- ja ruokailutilat sekä pyykinpesukoneet ja kuivausrumpu.

Alueen ravintola tuo lomaan helpotusta ja tarjoaa maistuvaa ruokaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Omia eväitä voi valmistaa keittiötilojen lisäksi myös rannan grillikatoksessa.

Tervetuloa Ruokkeelle viettämään mukavaa ja vaivatonta perhelomaa!

 

Asiakastarina:

 

46-vuotias Markku Mänttäri kävi Ruokkeen Lomakylällä ensimmäisen 6–7-vuotiaana ja lomailee siellä edelleen oman perheensä kanssa. Kahden lapsen isälle lomakylän turvallisuus ja rauhallisuus on tärkeää. Espoon hälinästä on mukava lähteä rauhoittumaan luonnon keskelle useamman kerran vuodessa ja yötkin tulee nukuttua paremmin.

– Se on niin paras paikka, Mänttäri hehkuttaa.

Vuosien saatossa lomakylä on laajentunut paljon ja majoitustarjonta on kasvanut. Lämminhenkiset omistajat ovat Ruokkeen Lomakylän sielu. Lapsuudenvuosilta Mänttärille on jäänyt mieleen hevoskärryajelut, joita Väinö Laukkanen järjesti maatilansa hevosella.

– Hevonen juoksi tosi kovaa, nauraa Mänttäri.

Mänttärin pojista nuorempi oli ensimmäisellä Ruokkeen vierailullaan vain viikon vanha. Nykyään 11- ja 13-vuotiaat pojat lähtevät lomakylälle mielellään mukaan ja viihtyvät erityisesti grillauksen ja kalan savustamisen parissa. Perheen lomat koostuvat yhdessäolosta, uimisesta ja saunomisesta.

Ruokkeelta löytyy halutessa myös menoa ja meininkiä, sillä lomakylän ravintolassa järjestetään tansseja ja karaokea. Erityisesti ravintolan terassi, maukas ruoka ja hyvä jäätelövalikoima saavat Mänttäriltä kiitosta. Myös Lomakylää ympäröivä seutu on tehnyt häneen vaikutuksen.

– Voisin muuttaa sinne, Mänttäri haikailee.

Luonto ja maisemat ovat Ruokkeella ainutlaatuiset ja tekemistä löytyy varmasti jokaiselle – niin rauhoittumiseen kun harrastamiseenkin.

 

Suosittelemme lomalle