Ruokkeen AKTIVITEETIT

KESÄAKTIVITEETIT

Toimintaa kaipaavalle lomailijalle lomakylästä löytyvät padel, sulkapallokenttä, beachvolley, frisbeegolf Frisbeegolfkartta_1 tee, pienoisgolfrata sekä pingispöytä. Jalat saa liikkeelle kuntopolulla, vuokrapolkupyörien satulassa sekä tietysti ravintolan tanssiparketilla. Lähin golfkenttä löytyy Kerimäeltä 60 km päästä.

                                     Maksuvälineenä aktiviteetteihin käyvät myös Smartum, Edenred ja ePassi

Kalastuksen ystävälle Ruokkeen Lomakylä on oikea paikka! Meiltä paikan päältä hoituvat niin vene, välineet kuin luvatkin.

Katso tästä Ruokkeen Lomakylän uimavesiprofiili Uimavesiprofiili_Ruokkeen_lomakylä_2022.

                                                Uimavesiluokitus vuosina 2020 – 2022: Erinomainen

Viimeisin uimarantaveden testausseloste Ruokkeen uimarantavesi tulos

Välinevuokraus

TALVIAKTIVITEETIT

Talvella kalastaminen onnistuu Puruveden erinomaisilla pilkkipaikoilla. Pilkkivälineet ovat vuokrattavissa vastaanotosta eikä kalastuslupaa pilkkiongintaan tarvitse. Kauttamme pääsee osallistumaan myös opastetuille pilkkiretkille.

Suksilla viihtyville alueelta löytyy n. 2 km pituinen murtomaahiihtolatu. Lisäksi rannasta lähtee jäälatu Levon saareen, jonka laavulla on mukava levähtää ja paistaa makkarat. Matka saareen on noin 4 km. Latua ylläpidetään sääolosuhteiden salliessa.

Lomakylällä on vuokrattavana myös lumikenkiä.

Vauhdikkaampaan menoon lomakylästä voi vuokrata moottorikelkkoja. Matkaa Pohjois-Karjalan kelkkareitille on jäätä pitkin n. 6 km. Reittilupia ja karttoja on saatavilla vastaanotosta.

Suosittelemme lomalle