VERKKOKAUPAN VARAUSEHDOT

Verkkokaupan tuotteet myy Ruokkeen Lomakylä Oy. Hintoihin sisältyy arvonlisävero (10% / 14% / 24%). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Tutustuthan varaus-ja peruutusehtoihin ennen varauksen tekoa. Ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi, kun asiakas on suorittanut ehdoissa mainitut maksut. Varauksen tekijän on oltava varausta tehdessään täysi-ikäinen (18 v). Loma-asunto on käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka. Loma-asunto tulee luovuttaa samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa. Halutessanne voitte tilata loppusiivouksen; 50 -75 euroa mökin koosta riippuen. Mahdollisista rikkoutuneista kalusteista, astioista tai laitteista on vuokraajalla oikeusperiä kulut aiheutuneiden todellisten kulujen mukaan.

Varaaminen

Verkkokaupassa asiakas maksaa valitsemansa tuotteet kokonaisuudessaan heti. Maksu tapahtuu joko luottokortilla tai verkkopankissa. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj, Y-tunnus 2122839-7.

Verkkokaupan hinnat voivat vaihdella vapaana olevan kapasiteetin ja ajankohdan mukaan.

Peruutus

Mikäli varaus perutaan viimeistään 21 vrk ennen varauksen alkua, tai jos kyseessä peruminen tämän jälkeen tapahtuvan lääkärin toteaman sairauden/tapaturman johdosta, maksu palautetaan vähennettynä 25 € toimitusmaksulla. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto on tullut vastaanottoon. Peruutus on tehtävä kirjallisesti tai sähköpostilla. Matala hinta –koodilla tehdyn varauksenmaksua ei palauteta peruutuksen tapahtuessa. Maksua ei palauteta ”no show” tilanteessa. Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, Ruokkeen Lomakylä voi perua varauksen, jolloin asiakas on oikeutettu saamaan maksamansa maksut takaisin.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com