Kalastusmatkailijoille

Ruokkeen Lomakylä on kalastajan unelmakohde!

Lomakylän tarjoamat kalastuspalvelut ja upea rantasijainti tekevät kalalle lähdöstä helppoa. Meiltä saat niin veneen, välineet kuin luvatkin ja halutessasi voit osallistua myös kalastus- tai sukellusretkille tai lähteä jopa suurriistan pyyntireissuun Venäjän Karjalaan. Puruvedellä syöttiin voi tarttua niin järvilohta, taimenta, ahventa kuin haukeakin. Kesäisin lomakylä toimii tapahtumapaikkana Puruveden Lohikuningas -kilpailulle ja syksyisin Puruveden syysuistelulle ja Puruvesi Meetingille.

Talvella kalastaminen onnistuu Puruveden erinomaisilla pilkkipaikoilla. Pilkkivälineet ovat vuokrattavissa vastaanotosta eikä kalastuslupaa pilkkiongintaan tarvitse. Kauttamme pääsee osallistumaan myös opastetuille pilkkiretkille.

Pitkän kalastuspäivän jälkeen on mukava levähtää loma-asunnossa ja käydä haukkaamassa maukasta ruokaa lomakylän ravintolassa. Talvisen pilkkireissun kruunaa lämmin sauna, joita löytyy alueelta yhteensä neljä. Varattavissa on 1 sähkölämmitteinen sauna, 2 puusaunaa sekä savusauna.

                                                                                  

Suosittelemme lomalle