RAVINTOLA

 Lomakylän ravintola palvelee 1.5-30.9. päivittäin ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Ravintolassa on aamupalamahdollisuus klo 9.00-10.30 ja lounas klo 12.00-16.00. Keittiö on avoinna klo 18.00 saakka.

Lounas on katettuna päivittäin kesäkuun puolivälistä elokuun loppuun. Lounaalla on tarjolla kotiruokaa ja varsinkin kalan ystävät pääsevät herkuttelemaan runsaalla kalatarjonnalla. Ravintolassa suositaan lähiruokaa ja lounaspöydän kalat jalostetaankin toisen yrityksemme Laukkasen Kalan tiloissa. Juhannuksesta elokuun loppuun ravintolan viikko-ohjelmassa on rantakalaa, loimulohta ja rosvopaistia.

Ravintolan sisätiloissa on 90 paikkaa ja katetulla terassilla 200 paikkaa. Tiloissa on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia kuten häitä, syntymäpäiviä tai firman juhlia. Sesongin ulkopuolella on mahdollisuus pitopalveluun.

Kesäisin ravintolan terassille voi tulla nauttimaan elävästä musiikista ja rantakalailtoina iltaa jatketaan DJ/karaoke tansseilla. Ravintolassa voi myös haastaa ystävän biljardissa tai tutkia kirjaston tarjontaa.
Alueella on sähköauton latauspiste (2 * 22 kw), jonka käyttö on tällä hetkellä asiakkaalle maksutonta.

Suosittelemme lomalle