AURINKORANNALLA TAPAHTUU!

Lomakylän eloisan keskuksen muodostaa A-oikeuksin varustettu ravintola-vastaanottorakennus terasseineen. Suuren suosion saaneet ohjelmalliset illat alkavat juhannukselta ja jatkuvat elokuun puoliväliin saakka.


VIIKKO-OHJELMA

(voimassa 22.06. – 28.08.)

MAANANTAINA RANTAKALAA
Tarjolla on sekä muikku- että lohikeittoa. Keitot ovat valmiina klo 18.00, jonka jälkeen ilta jatkuu tansseilla ravintolan terassilla.

KESKIVIIKKONA LOIMULOHTA
Loimutus alkaa rannan grilli-katoksella klo 17.00. Ennakkovaraukset vastaanottoon keskiviikkoon klo 12 mennessä.

TORSTAINA ROSVOPAISTIA
Rannassa grillikatoksen vierellä kypsyvä rosvopaisti tarjotaan ravintolan terassilla n. klo 19.00. Herkuttelijoita pyydetään ilmoittautumaan kahta päivää aiemmin, minimi 10 henkilöä.

PERJANTAINA SAVUKALAA
Savustetun muikun ja lohen tilaukset voi tehdä vastaanottoon. Lomakylän rinnalla toimivan Laukkasen Kalan kalasäilykkeitä voi ostaa vastaanotosta myös kotiin.

TAPAHTUMAT

Pääsiäisen aika

Pääsiäinenä ravintolamme palvelee takeaway tyyliin.

Noutopöytä on katettuna perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina klo 13 – 15.00. Asiakkaat voivat itse kerätä noutopöydästä tuotteet, mutta syömään ei tällä hetkellä ravintolaan voi jäädä. Tilaukset ennakkoon vastaanotosta p. 013 371 312!

Leirintäalue avoinna normaalisti!

Kesätyötä tarjolla

Haemme kesän ajaksi joukkoomme ammattitaitoista kokkia sekä vastaanottovirkailijaa / tarjoilijaa. Molemmat työsuhteet kokoaikaisia.

Yhteydenotot ja lisätiedot: info@ruokkeenlomakyla.fi tai puh. 040 770 7843 / Mika Laukkanen

Ravintola avoinna tilauksesta

Ravintolamme palvelee tilauksesta lokakuun alusta alkaen!